Gościmy

Odwiedza nas 1 gość oraz 0 użytkowników.

 

 

 

DANIA MĄCZNE: 

 

PIEROGI MIĘSNE     19,-

8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM MIĘSA WIEPRZOWEGO

GOTOWANE W WODZIE , PODAWANE Z CEBULKĄ.

PIEROGI RUSKIE    19,-

8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM Z ZIEMNIAKÓW ,

TWAROGU I BOCZKU, GOTOWANE W WODZIE PODAWANE Z CEBULKA

PIEROGI FIRMOWE     19,-

8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM Z ZIEMNIAKÓW ,

KIEŁBASY I BOCZKU SMAZONE W GŁĘBOKIM TŁUSZCZU

PODAWANE Z SOSEM CZOSNKOWYM LUB ZIOŁOWYM 

 

PENNE  ZE  SZPINAKIEM  I  FETĄ       22,-

MAKARON  PENNE  W  SOSIE  SZPINAKOWYM  POSYPANY  SEREM  FETA

 

 PENNE Z KURCZAKIEM I BROKUŁAMI       24,-

MAKARON PENNE Z KURCZAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM Z RÓŻYCZKAMI BROKUŁÓW I PODSMAZONA CEBULKA.

 

PENNE Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI         24,-

MAKARON PENNE  Z PRZYRUMIENIONYM BOCZKIEM W SOSIE ŚMIETANKOWYM Z DODATKIEM DUSZONYCH PIECZAREK.

 

ZAPIEKANKA MAKARONOWA       28,-

CHRUPIACY MAKARON PENNE POŁACZONY Z KURCZAKIEM,PIECZARKAMI,

CEBULKĄ ORAZ Z PAPRYKĄ,POLANY SOSEM POMIDOROWYM Z DODATKIEM  

AROMATYCZNEJ BAZYLII-ZAPIEKANY Z ŻÓŁTYM SEREM

 

 

 

Prawdopodobnie najlepszy pub w Szczecinie ....