DANIA MĄCZNE:
PIEROGI MIĘSNE 19,-
8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM MIĘSA WIEPRZOWEGO
GOTOWANE W WODZIE , PODAWANE Z CEBULKĄ.
PIEROGI RUSKIE 19,-
8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM Z ZIEMNIAKÓW ,
TWAROGU I BOCZKU, GOTOWANE W WODZIE PODAWANE Z CEBULKA
PIEROGI FIRMOWE 19,-
8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM Z ZIEMNIAKÓW ,
KIEŁBASY I BOCZKU SMAZONE W GŁĘBOKIM TŁUSZCZU
PODAWANE Z SOSEM CZOSNKOWYM LUB ZIOŁOWYM
PENNE ZE SZPINAKIEM I FETĄ 22,-
MAKARON PENNE W SOSIE SZPINAKOWYM POSYPANY SEREM FETA
PENNE Z KURCZAKIEM I BROKUŁAMI 24,-
MAKARON PENNE Z KURCZAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM Z RÓŻYCZKAMI BROKUŁÓW I PODSMAZONA CEBULKA.
PENNE Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI 24,-
MAKARON PENNE Z PRZYRUMIENIONYM BOCZKIEM W SOSIE ŚMIETANKOWYM Z DODATKIEM DUSZONYCH PIECZAREK.
ZAPIEKANKA MAKARONOWA 28,-
CHRUPIACY MAKARON PENNE POŁACZONY Z KURCZAKIEM,PIECZARKAMI,
CEBULKĄ ORAZ Z PAPRYKĄ,POLANY SOSEM POMIDOROWYM Z DODATKIEM
AROMATYCZNEJ BAZYLII-ZAPIEKANY Z ŻÓŁTYM SEREM