Gościmy

Odwiedza nas 27 gości oraz 0 użytkowników.

 

 

 

DANIA MĄCZNE: 

 

PIEROGI MIĘSNE     16,-

8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM MIĘSA WIEPRZOWEGO

GOTOWANE W WODZIE , PODAWANE Z CEBULKĄ.

PIEROGI RUSKIE    16,-

8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM Z ZIEMNIAKÓW ,

TWAROGU I BOCZKU, GOTOWANE W WODZIE PODAWANE Z CEBULKA

PIEROGI FIRMOWE     16,-

8 SZT RĘCZNIE LEPIONYCH PIEROGÓW Z NADZIENIEM Z ZIEMNIAKÓW ,

KIEŁBASY I BOCZKU SMAZONE W GŁĘBOKIM TŁUSZCZU

PODAWANE Z SOSEM CZOSNKOWYM LUB ZIOŁOWYM 

 

PENNE Z KURCZAKIEM I BROKUŁAMI       18,-

MAKARON PENNE Z KURCZAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM Z RÓŻYCZKAMI BROKUŁÓW I PODSMAZONA CEBULKA.

PENNE Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI         18,-

MAKARON PENNE  Z PRZYRUMIENIONYM BOCZKIEM W SOSIE ŚMIETANKOWYM Z DODATKIEM DUSZONYCH PIECZAREK.

ZAPIEKANKA MAKARONOWA       24,-

CHRUPIACY MAKARON PENNE POŁACZONY Z KURCZAKIEM,PIECZARKAMI,

CEBULKĄ ORAZ Z PAPRYKĄ,POLANY SOSEM POMIDOROWYM Z DODATKIEM  

AROMATYCZNEJ BAZYLII-ZAPIEKANY Z ŻÓŁTYM SEREM

 

 

 

Prawdopodobnie najlepszy pub w Szczecinie ....