DANIA GŁÓWNE:
SCHABOWY TRADYCYJNY 25,-
CHRUPIĄCY PANIEROWANY KOTLET ZE SCHABU WIEPRZOWEGO
PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I MŁODĄ ZASMAŻANA KAPUSTĄ
FILET PO KRÓLEWSKU 28,-
CHRUPIĄCY PANIEROWANY FILET Z PIERSI KURCZAKA
ZAPIEKANY Z SOCZYSTYM POMIDOREM I ŻÓŁTYM SEREM,
PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z WARZYW SEZONOWYCH
FILET SOUTE 26,-
AROMATYCZNY FILET Z KURCZAKA
SMAŻONY W MAŁEJ ILOŚCI TŁUSZCZU BEZ PANIERKI
PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z WARZYW SEZONOWYCH
KARKÓWKA GRLOWANA 28,-
SOCZYSTA KARKÓWKA WIEPRZOWA OPIEKANA NA GRILU
PODAWANA Z SOSEM CZOSNKOWYM , ZIEMNIAKAMI
I SURÓWKĄ Z WARZYW SEZONOWYCH
GOLONKA 36,-
RUMIANA GOLONKA BEZ KOSCI Z CHRUPIĄCĄ SKÓRKĄ ( OK.400G).
PIECZONA W PIWIE WEDLE STAREJ RECEPTURY SZEFA KUCHNI,
PODAWANA Z ZIEMNIAKAMI I MŁODĄ KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ.
FILET W SOSIE SEROWYM 27,-
FILET DROBIOWY W AROMATYCZNYM SOSIE SEROWYM Z ZIOŁOWĄ NUTĄ ,
PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z WARZYW SEZONOWYCH.
DORSZ PANIEROWANY 34,-
CHRUPIĄCY FILET Z DORSZA SMAŻONY W SPECJALNYM CIEŚCIE ,
PODAWANY Z FRYTKAMI.