Gościmy

Odwiedza nas 35 gości oraz 0 użytkowników.

 

 

 

DANIA GŁÓWNE: 

 

 SCHABOWY TRADYCYJNY    23,-
CHRUPIĄCY PANIEROWANY KOTLET ZE SCHABU WIEPRZOWEGO

PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I MŁODĄ ZASMAŻANA KAPUSTĄ

 

FILET PO KRÓLEWSKU                25,-

CHRUPIĄCY PANIEROWANY FILET Z PIERSI KURCZAKA

ZAPIEKANY Z SOCZYSTYM POMIDOREM I ŻÓŁTYM SEREM,

PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z WARZYW SEZONOWYCH

 

GOLONKA             29,-

RUMIANA GOLONKA BEZ KOSCI Z CHRUPIĄCĄ SKÓRKĄ ( OK.400G).

PIECZONA W PIWIE WEDLE STAREJ RECEPTURY SZEFA KUCHNI,

PODAWANA Z ZIEMNIAKAMI I MŁODĄ KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ.

 

 

FILET W SOSIE SEROWYM      25,-

FILET DROBIOWY W AROMATYCZNYM SOSIE SEROWYM Z ZIOŁOWĄ NUTĄ ,

PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z WARZYW SEZONOWYCH.

 

DORSZ PANIEROWANY          27,-

CHRUPIĄCY FILET Z DORSZA SMAŻONY W SPECJALNYM CIEŚCIE ,

PODAWANY Z FRYTKAMI.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prawdopodobnie najlepszy pub w Szczecinie ....