Gościmy

Odwiedza nas 3 gości oraz 0 użytkowników.

 

 

 

DANIA GŁÓWNE: 

 

 SCHABOWY TRADYCYJNY    25,-

CHRUPIĄCY  PANIEROWANY  KOTLET  ZE  SCHABU  WIEPRZOWEGO

PODAWANY  Z  ZIEMNIAKAMI  I  MŁODĄ  ZASMAŻANA  KAPUSTĄ

 

 

FILET PO KRÓLEWSKU                28,-

CHRUPIĄCY  PANIEROWANY  FILET  Z  PIERSI  KURCZAKA

ZAPIEKANY  Z  SOCZYSTYM  POMIDOREM  I  ŻÓŁTYM  SEREM,

PODAWANY  Z  ZIEMNIAKAMI  I  SURÓWKĄ  Z  WARZYW  SEZONOWYCH

 

FILET  SOUTE     26,-

AROMATYCZNY  FILET  Z  KURCZAKA 

SMAŻONY  W  MAŁEJ  ILOŚCI  TŁUSZCZU  BEZ  PANIERKI

PODAWANY  Z  ZIEMNIAKAMI  I  SURÓWKĄ  Z  WARZYW  SEZONOWYCH

 

 KARKÓWKA  GRLOWANA            28,-

SOCZYSTA  KARKÓWKA  WIEPRZOWA OPIEKANA  NA  GRILU

PODAWANA  Z  SOSEM  CZOSNKOWYM , ZIEMNIAKAMI

I  SURÓWKĄ  Z  WARZYW  SEZONOWYCH

 

GOLONKA             36,-

RUMIANA  GOLONKA  BEZ  KOSCI  Z  CHRUPIĄCĄ  SKÓRKĄ  ( OK.400G).

PIECZONA  W  PIWIE   WEDLE  STAREJ  RECEPTURY  SZEFA  KUCHNI,

PODAWANA  Z  ZIEMNIAKAMI  I  MŁODĄ  KAPUSTĄ  ZASMAŻANĄ.

 

 

FILET W SOSIE SEROWYM      27,-

FILET  DROBIOWY  W  AROMATYCZNYM  SOSIE  SEROWYM  Z  ZIOŁOWĄ  NUTĄ ,

PODAWANY  Z  ZIEMNIAKAMI  I  SURÓWKĄ  Z  WARZYW  SEZONOWYCH.

 

DORSZ PANIEROWANY          34,-

CHRUPIĄCY  FILET  Z  DORSZA  SMAŻONY  W  SPECJALNYM  CIEŚCIE ,

PODAWANY  Z  FRYTKAMI.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prawdopodobnie najlepszy pub w Szczecinie ....